Luxaflex® verfrist collectie Horizontale Jaloezieën met nieuwe kleuren

Luxaflex® verfrist collectie Horizontale Jaloezieën met nieuwe kleuren

Luxaflex® verfrist collectie Horizontale Jaloezieën met nieuwe kleuren

Luxaflex® heeft haar bekendste collectie raambekleding volledig vernieuwd. Het vertrouwde aanbod van Horizontale Jaloezieën is uitgebreid met een ruim palet aan nieuwe kleuren, decoraties en functies. Hierdoor bestaat het huidige kleuraanbod uit meer dan 170 kleuren.

Alles in één kleur Op decoratief vlak is er veel mogelijk met de vernieuwde collectie van Horizontale Jaloezieën. Niet alleen is er keuze uit 177 verschillende kleuren, maar voor iedere kleur is ook de afwerking kleurspecifiek afgestemd. Daarnaast is het mogelijk om voor de nieuwe Flock de Luxe dessins te kiezen. Deze stoffen opdruk die aanvult als velours geeft je raambekleding letterlijk een zachte uitstraling.

Het Flock de Luxe dessin werd onlangs nog onderscheiden met de Intirio Retail Award, de publieksprijs van de bekende vakbeurs in Gent. Liever geen uniforme kleur voor het raam? De verschillende kleuren Jaloezieën laten zich makkelijk combineren en variëren. Bovendien kan er worden gekozen uit vele dessins die de woning een warme sfeer geven.

Tips & tricks

De nieuwe collectie verticale jaloezieën van Luxaflex®

Deze collectie verticale jaloezieën van Luxaflex® biedt je een brede keuze in kleuren, materialen en lamelbreedtes en is daardoor vrijwel in iedere ruimte van je huis...

Luxaflex ® rolgordijnen: nu ook in XL en XXL

Bijna 400 verschillende stoffen, diverse transparanties om lichtinval te reguleren, talloze dessins en kleuren voor ieder interieur. En de mogelijkheid om extra...